HAKKARİ / DERECİK - Anadağ Köyü Bölek Mezrası İlkokulu

Anadağ Köyü Bölek Mezrası İlkokulu

ANADAĞ KÖYÜ BÖLEK MEZRASI BÖLEK KÜME EVLERİ NO 13 DERECİK / HAKKARİ
Vizyon
Atatürk inkılap ve ilkelerine, anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren yapıcı, yaratıcı, verimli kişiler olarak öğrencileri yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Ailelerle ve öğretmenlerle kurulan olumlu ilişkiler yoluyla hayat boyu öğrenmeyi kendisine ilke edinmiş, topluma uyum sağlayan, potansiyalinin farkında olan ve bunu ülkesinin ve dünyanın sorunlarını çözmek için kullanan, mutlu bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
07:30-12:30 12:30-17:30